studio BOJA, studio za dizajn
Art in web digital media
 
 
studio BOJA zagreb
 
usluge koje pružamo
računalni grafički dizajn
web dizajn - izrada internet stranica
animacija flash bannera
izrada i slanje newslettera
web hosting centar - najam web servera
registracija i najam web domena
komunikacijske usluge - odnosi s javnošću
održavanje i servis računala
intelektualne usluge
izrada powerpoint poslovnih prezentacija
poduke i instrukcije
 
kontaktirajte nas
 
cjenik usluga
 
posebna ponuda naših usluga
 
portfolio naših radova
 
informacije o nama
tko smo?
osnovni podaci
logotip
referentna lista naših klijenta i partnera
zaposlite se u našem studiju
 
informativni centar
anti spam tool
korisne informacije
studio BOJA na društvenim mrežama
 
download centar
 
newsletter
 
 
rječnik računalnih pojmova • glossary download zona studio BOJA, studio za dizajn • portfolio
 
.. molimo pričekajte trenutak ..
 
 
anti spam tool
 
nalazite se na:
/
/
antispam
 

Anti spam tool

 
 
 
Što je spam i kako se boriti protiv njega?


Vjerojatno ne postoji osoba koja ima mail adresu, a da mu barem jednom nije stigla e-pošta koju nije htio. Takva pošta se naziva spam. U nekim najtežim slučajevima, broj dobivenih takvih neželjenih mailova prelazi i nekoliko tisuća dnevno.
A odakle Vaša mail adresa tim osobama koje Vam šalju te poruke?


Vjerojatno ste adresu `ostavili` na nekakvoj internetskoj stranici koju ste posjetili, netko drugi ju je napisao i ostavio na nekoj stranici, mail adresa je istaknuta na stranici Vaše tvrtke, bloga, istaknuli ste je na nekoj od brojnih društvenih mreža, ... Ima stotine načina kako doći do Vaše mail adrese.. A roboti sakupljači neumorno pretražuju internet u potrazi za adresama.

anti spam • spriječimo robote (botove)Svrha ove stranice je da roboti (botovi) koji sakupljaju mail adrese pretražujući stranice diljem interneta dođu i na ovu stranicu.

Pošto se ovdje nalazi jako puno nevažećih i lažnih mail adresa, roboti koji ih sakupe naći će se u veliki problemima, jer slanje mailova na nepostojeće adrese uzrokuju povratne mailove na njihove mail račune.

Tako će ti roboti zapravo spamati sami sebe. Njihovi popisi mail adresa tako postaju neupotrebljivi.
Kako radi anti spam alat


Ova stranica ima 100 slučajnim odabirom generiranih mail adresa koji služe kao mamac. Na jednoj od ovih adresa nalazi se i link prema generatoru mail adresa na koji će se roboti skupljači (harvesters) uhvatiti i tim linkom otići na beskonačno kruženje i sakupljanje lažnih adresa.

Spam je trenutno najveći elektronski problem. Metode filtriranja neželjene pošte koji u potpunosti uspješno čisti još ne postoji ... Vjerojatno Gmail (google mail) i Yahoo! mail trenutno imaju ponajbolje filtere, ali, ponekad se i njima provuče pokoji spam. Također, sami korisnici dopuštaju prolaz takvoj pošti, ne znajući o čemu se zapravo radi i kakve mailove zapravo primaju. Ali, bez obzira, to ne znači da smo bespomoćni i da to trebamo tolerirati.

anti spam • spriječimo robote (botove)Ako na Vašoj stranici postoje istaknute mail adrese, pitanje je dana kada će ju pokupiti neki od robota. Zato, ako imate adrese na stranici, postavite i dodatni link na ovu stranicu, a robot koji dođe do Vas, pretragom linkova doći će i ovdje i sakupljanjem lažnih mailova, zagadit će svoju bazu podataka koja će na kraju morati biti obrisana.

I Vaše adrese postaju spam-free!!
Kako radi anti spam alat


Morate li istaknuti mail adrese na Vašoj stranici, kopirajte ovaj link i dodajte ga na Vašu stranicu gdje se mail adresa spominje i riješite se spam robota:


<a href="http://www.studio-boja.hr/info/anti-spam/" title="anti spam">anti spam</a>o spamu saznajte više na Wikipediji
 
 
 
 
Anti spam engine


pbd@h-gulp.org ucsc@xtrzkw.net rec@eils-rnbpjs.biz pqwugkrklwm@txoc-btxrre.biz kjkvg@cglzbyuvi.net rhumba@egalx-oxnywrf.info erfyigm@q-sugp.net mxdrghie@lxttqyhpajh.biz rrec-spirogyra@wsen-aacgst.biz jhiy-msb@fvd-rxcuv.net bgcxm@cofniohfrpw.net vganzbycjsa@yryb-pcbwxwv.biz wcsovvvu@qofauoajuur.info alxvbrfcxf@uia-wqnupk.info fab@eyxpj.org dnclzmyy@okrmhqxzjr.com jimlacurity@adtmypc.com nekgjo@tmegukhlzwjj.com sih-verbed@zszkaktlbf.biz vubjaqpcga@lclfixxiq.org vtvubesac@c-zlc.biz vvcr@a-liav.com truc@py-pbdir.info spam@kl-kyfcq.us plaxtnma@sspytvk.com bbc@hwso-bunncf.com dma@rpz-cdihts.net mth-ipsc@yerdvnsdsu.net msb@xpj-emmcj.com jvzlwcd@pwrfsc.info rnmxs@ify-ioxdmd.com qcd@ccipqwdug.biz rxdhyn@iclwz.net padbgoazvzq@sshj-qngrjlk.biz ovfxpuimfci@f-vfzp.com faced@podeafmnhvnu.net gozinta@rv-kedn.com jiga@ouikc.info ibzs-smartdata@mfghvfmdtg.org ielgao@uvfkw.us pib@yxend.net pyoob@ctynewvfvtxa.info gzmg-osc@cav-vaqzmy.info ldxk-sna@d-pes.us rec@kfasfinz.com pkarc@lqwwcepsrm.us veunma@m-oehz.biz subatomic@ceukksurfqz.org moria@yglcgen.biz parc@k-hglt.com yizlwmqdw@nqbcwetcu.us zsyqjyioovol@clzwauq.us pyoob@owdf-vngyul.us nxme@xvecb-mgzgqyt.net adhoc@twaaqywh.org mega@mhlgr.biz lmda@g-qspn.org fora@vphly-okhfqxw.org veeb@buvedm.org vckpk@plysyfofmqjo.org spam bot food lfmglyhxovi@znut.org ritqenokiytp@ryoddilpsyvz.us jyauer@at-ntdsa.info ehsxg@a-iqsl.biz crhelwkha@fjtk-mbceej.org rfc@mbenxk.com vvheqconkn@vxr-xicfc.info jimlacurity@adtmypc.com qskh-msec@jjvowme.us spam@mt-vlbb.com qrdvrwsvszb@chwag.com sib-rec@ylg-vhtoqz.info vhakrekkrnnw@mwkgdgrptjpf.com blqjqffchqw@pesqwynzuvj.com ebqig@tzaoxdakaatc.org nondata@tm-lfkc.com anti-spam@ohbh-mwuvvb.biz pmda-mrc@ekjctzvej.us hackorama@adckha.info dhvvpzwqtyy@nelkfzpngt.biz antispam@rwxnqjfjwmuc.net llh-whatcha@avtepchvgp.info zhuu-gonna@e-zbtn.info hafta@lkozrpsyvazs.org rdermsvax@viryad.net olcuc@roejvimursta.com sliced@vbvghzglhf.org tla@ubxryyqp.com wirehead@oaxzjrohy.info karmic@aoygn-xkovqlx.info spaced@odvhintj.us ktpez@erdkj-bkodess.info placed@u-ghv.net chernohb@m-dduj.us kcqotihv@kycitrvofck.net inscribed@yoofux.com vklieibq@wygwof.info sdb@ladfyl.biz verbed@xhki-sncdvz.net nonebcdic@pfqqxqn.biz forehead@iyghrmbnexnf.us
 
 
borimo se protiv neželjene elektronske pošte - anti spam tool
2009 - 2015 / studio BOJA / Art in web Digital media studio
 
 
 
 
 
informacije o nama
 
studio BOJA Zagreb / digital media studio
studio BOJA
studio za dizajn
usluge koje pružamo:
web i grafički dizajn
SEO optimizacija
usluga tiska
izrada prezentacija
izrada bannera
web hosting
registracija web domena
odnosi s javnošću
intelektualne usluge
servis računala
zatražite ponudu
web adresa:
www.studio-boja.hr
mail adresa:
info@studio-boja.hr
telefon:
+385 91 7333 249
adresa:
Ulica B. Magovca 15
10020 Zagreb
Hrvatska / Croatia
OIB:
05310003788
 
 
 
 
web hosting registracija web domena
uvjeti korištenja naših usluga newsletter kontakt informacije
copyright studio BOJA, studio za dizajn
anti spam tool sitemap