studio BOJA, studio za dizajn
Art in web digital media
 
 
studio BOJA zagreb
 
usluge koje pružamo
računalni grafički dizajn
web dizajn - izrada internet stranica
animacija flash bannera
izrada i slanje newslettera
web hosting centar - najam web servera
registracija i najam web domena
komunikacijske usluge - odnosi s javnošću
održavanje i servis računala
intelektualne usluge
izrada powerpoint poslovnih prezentacija
poduke i instrukcije
 
kontaktirajte nas
 
cjenik usluga
 
posebna ponuda naših usluga
 
portfolio naših radova
 
informacije o nama
tko smo?
osnovni podaci
logotip
referentna lista naših klijenta i partnera
zaposlite se u našem studiju
 
informativni centar
anti spam tool
korisne informacije
studio BOJA na društvenim mrežama
 
download centar
 
newsletter
 
 
rječnik računalnih pojmova • glossary download zona studio BOJA, studio za dizajn • portfolio
 
.. molimo pričekajte trenutak ..
 
 
web dizajn - izrada internetskih stranica i aplikacija / usluge koje pružamo
 
nalazite se na:
/
/
web dizajn
 

Web dizajn - izrada internetskih stranica i aplikacija / Usluge koje pružamo

 
 
 
Uz grafički dizajn, izrada internetskih stranica i aplikacija je naša glavna djelatnost.

Za bilo koji oblik poslovne djelatnosti, web stranice su vrlo važna stavka u ukupnom identitetu tvrtke. Nudimo Vam punu uslugu, od registracije i najma web domena do izrade, redizajna, održavanja internet stranica, kao i smještaja istih na naše servere.
Što je web dizajn - dizajniranje internetskih stranica?


Web dizajn je vrsta dizajna koja je u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu. Kombinacija ilustracije, fotografije, tipografije i multimedije. Kao i u grafičkom dizajnu, poruku web stranice potrebno je oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Za razliku od grafike, web dizajn je specifičan zbog svoje dinamičke strukture - web stranice su `žive`, granaju se i neprestano traže obnovu i nadopunu.
Dizajnerske web stranice


Osmišljavamo izgled Vaših novih stranice prezentacijom idejnog rješenja, usklađujemo sadržaj postojećih stranice sa vašom djelatnošću, programiramo funkcionalnosti i održavamo od jednostavnih statičnih stranica do složenih portala. Osmišljavamo dizajn - izgled same stranice i njezinih dijelova, savjetujemo i dodajemo razne funkcionalnosti stranici i dr.

Do sada smo napravili preko 150 internetskih stranica i sudjelovali u izradi više portala, što samostalno, što kao partneri.

Stranice izrađujemo u HTML i PHP programskom jeziku, koristimo Flash i Java tehnologiju, postavljamo forume, ankete i sve ostale funkcije koje su potrebne klijentu.

Pogledajte portfolio naših internetskih stranica i obratite nam se s povjerenjem.
CMS sustavi i dinamične web stranice


Dinamične web stranice omogućavaju da sami mijenjate tekst, sadržaj, slike i druge elemente na vašoj internetskoj stranici. Za korištenje i administraciju takvih stranica nije potrebno znanje o računalima ni nikakvi dodatni programi. Korisnik koristi CMS sustav (CMS (engl. Content management system), sustav koji omogućuje upravljanje sadržajem na stranici.

Dinamične web stranice najčešće radimo po Wordpress i Joomla predlošcima (PHP, CSS, MySQL) i potpuno ih prilagođavamo željama i potrebama klijenata.
Smještaj stranica na vlastite servere i registracija web domena


Također, stranice smještamo na naše servere (serveri Web hosting centra Zagreb) radi bolje kontrole i mogućnosti brzog reagiranja u slučaju potrebe. Naša služba održavanja servera radi od 24 sata na dan. A kao posebnu ponudu, u slučaju da se odlučite na izradu i održavanje Vaše internetske stranice, hosting ne naplaćujemo.

Hosting pakete i njihove cijene možete pogledati na internetskoj stranici našeg web hosting centra.

Uz najam web servera, kod nas možete zakupiti i registrirati domene.
 
 
 
 

Ostale usluge vezane uz web dizajn

 
Newsletter - izrada i slanje newslettera


Imate novi proizvod koji želite prezentirati klijentima, želite slati mjesečne objave? Trebate poslati puno mailova u jednom trenutku - čestitke, obavijesti, newsletteri? Trebate pomoć pri tom poslu? Trebate ih dizajnirati? Želite li unaprijediti izgled i način slanja Vaših mailova?


Obratite nam se, imamo veliko iskustvo u tim poslovima.
Brzo, pouzdano i učinkovito.


Ili jednostavno želite čestitati blagdane ili posebne datume?

Uz web stranice, izrađujemo i newsletter - grafičko rješenje promidžbenih objava Vaše tvtke koje u dogovoru s Vama šaljemo na dogovorene mail adrese. Naravno, grafičko rješenje nije uvjet - izrađujemo i šaljemo i obične (plain text) mail objave.

Specijalizirali smo se u izradi grafičkih newslettera koje već više godina uspješno šaljemo. Izgled newslettera može biti identičan Vašoj postojećoj web stranici, ali i u suradnji s našim stručnjacima možemo Vam ponuditi i novo i učinkovito rješenje.


Više o usluzi izrade i slanja newslettera saznajte ovdje.
 
 
Izrada reklamnih bannera


Specijalnost naše tvrtke je i izrada statičnih i animiranih web bannera (reklame).

Izrađujemo bannere jpg, gif ili flash formata, posebno ih dizajniramo u svrhu reklama ili drugih potreba naručitelja.

Iza nas je vrlo veliko iskustvo u tim poslovima. Izrađivali smo bannere takve vrste za klijente za njihovo oglašavanje u drugim medijima (oglasnik.hr, njuskalo.hr i slični portali).

Najčešća forma Flash animacije je banner - web reklama. Veličine bannera su standardne, a postoji puno verzija - načina izrade - statični, animirani, tekstualni, sa slikama, sa zvukom ili filmom. Bilo kakvi, važan su element u prepoznavanju Vaše tvrtke.

Uz bannere, Flash tehnologijom. kao sastavnim dijelom internetskih stranica možemo raditi i kompleksnije elemente - galerije slika, prezentacije, pozivnice, virtualne čestitke, ...


Više o usluzi izrade bannera saznajte ovdje.
 
 
Optimizacija web stranica


Imate internetsku stranicu, ali nakon dužeg vremena što je aktivna ne pojavljuje se na tražilicama? Vjerojatno nije dobro optimizirana, ili jednostavnije, ključne riječi koje pregledavaju i prikupljaju internetske tražilice (Google, Yahoo, ...) ne prepoznaju kao prave opise djelatnosti Vaše tvrtke. Ili možda uopće nemate postavljene ključne riječi.

Također, uz optimizaciju (podešavanje ključnih riječi mijenjanjem teksta na stranici i usklađivanjem sa djelatnošću) prijavljujemo Vašu stranicu na sve važnije tražilice i web kataloge.

Veliko iskustvo u toj djelatnosti može Vam biti garancija našeg posla. Provjerite stranice iz našeg portfolia i uvjerite se kako stranica može biti dobro pozicionirana.
 
 
Izrada, postavljenje i održavanje internetskih foruma, anketa, brojača posjeta, komentara, kontakt formulara, galerija slika i ostalih interaktivnih funkcija za Vaše stranice


Većina internet stranica namijenjena je interaktivnom odnosu između vlasnika stranice, korisnika, oglašivača i drugih zainteresiranih strana.

Najbolji način za takvu interakciju su integrirani aktivni dijelovi na stranicama - mogućnost komentiranja dijelova stranice (članaka, fotografija, ...), internetski forumi, automatske galerije slika, kontakt formulari, ankete, ...

Trebate li bilo što od toga na Vašim stranicama, obratite nam se sa povjerenjem. Većinu nabrojanih mogućnosti postavili smo na naše stranice koje možete pogledati ovdje.
 
 
 
 
 
 
informacije o nama
 
studio BOJA Zagreb / digital media studio
studio BOJA
studio za dizajn
usluge koje pružamo:
web i grafički dizajn
SEO optimizacija
usluga tiska
izrada prezentacija
izrada bannera
web hosting
registracija web domena
odnosi s javnošću
intelektualne usluge
servis računala
zatražite ponudu
web adresa:
www.studio-boja.hr
mail adresa:
info@studio-boja.hr
telefon:
+385 91 7333 249
adresa:
Ulica B. Magovca 15
10020 Zagreb
Hrvatska / Croatia
OIB:
05310003788
 
 
 
 
web hosting registracija web domena
uvjeti korištenja naših usluga newsletter kontakt informacije
copyright studio BOJA, studio za dizajn
anti spam tool sitemap